søndag 25. juli 2010

Bilderas juli 2010 del 2

Flere liljer fra importen. Arsenal; som viser seg å være korallrød med tydelig gul midt. Beskrevet som rosa med gul midt. Bom kjøp med andre ord.. Like lite attraktiv som fotballaget med samme navn! Netty`s Pride er som beskrevet, vakker hvit med mørk midt. Har fantastisk mange knopper og kommer til å blomstre lenge. Ganske høye begge disse to.

Og her er endelig bilde av Claus`vakre valmuer. Disse ble sådd litt sent og i en pallekarm sammen med Blomstererter og div venteplanter. Utrolig fin farge! Må nok passe på å ta frø av disse.

Lathyrus America! Like spreke i fargen som bildene viste. God duft og kule blomster. Og til slutt denne "liljen" som jeg har overtatt fra UnaCita. Tror den er i slekt med Amaryllis. Blekrosa blomst. Etter litt Googling tror jeg at det er Habranthus robustus, på norsk Væpnerlilje. Denne må vel da inn i drivhuset i vinter. Utrolig fin sak!

Ellers så høstes det tomater og agurk til den store gullmedaljen om dagen. Alle plantene bærer godt, men noen får nok ikke bli med til neste år. Voyage har gode tomater, men stygge planter. Tror de gule ryker ut også til fordel for små røde. Black russian har gode, store tomater. Kanskje favoritten så langt. Til neste år tror jeg at Zeina er den eneste av agurkene som får være med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes da den lillipop-rosa var søt jeg da. :)

Vivishagerom sa...

Flotte liljer. Erteblomstrene mine har ikke begynt å blomstre enda, men jeg tror de kommer snart.
Nå er hagen virkelig på topp og jeg skulle ønske at sommeren varte mye lenger med enda mere sol enn vi har hatt.
Ønsker deg en ny flott uke.

Anonym sa...

Så nydelige bilder du viser.
Utrolig flotte og så mye fint du har i hagen din.
Så skjønn Snuffeldyret er.
Likte bloggen din kjempegodt og legger meg som følger.
Ønsker deg en fin ny uke :o)