tirsdag 6. juli 2010

5 fineste i hagen nå.


Mine favoritter nå er Rosen Lovise Odier, den blomstrer flott og er forholdsvis frisk. Den dufter helt utrolig og er en av mine favoritter i roseavdelingen. Videre er det en akeleie i mørk lilla. Mener jeg har sådd den som en art, men finner ikke igjen lappen.. Jeg elsker akeleier, store, små, fargerike og hvite, enkle og fyllte. Ja til og med de supperosa får plass i min hage.


Videre har vi selvsådde Violer, disse har sikkert et navn også, men husker ikke nå. De er i blått og hvitt. Overdådig blomstring, ikke så høye og med blankt, friskt grønt bladverk. Så er det super yndige Geranium Apfelblute. Kjøpt på Ramme gård ifjor. Stiller i samme klasse som Geranium sanguineum var. striatum. Denne er litt blekere i fargen, men har samme bladverk og voksemåte. Virkelig en favoritt!


Og til slutt; Snuffeldyret. Vår kjære, vakre berner gutt. 8 1/2 år gammel. Elsker mat og kos. Som skapt for turer og vinter. Ingen over, ingen under og ingen ved siden av. The one and only!

5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Den rosen Lovise Odier, var kjempe fin. Flotte fylte blomster. Lurer nok på om kanskje.... mulig jeg må plante dem jeg kjøpte i sist helg først?
Det var 5 kjempe flotte planter du har vist oss.

Marit sa...

Den Snuffeldyret, går det an å få en avlegger av den? ;) Nydelig hund du har!

Unknown sa...

Ja... Lovise ja. Hun står da her, men gjør ikke så mye av seg. Mulig hun trives bedre hos deg?
Lekre roser, og herlig hund!

Snuffeldyret sa...

Takk for hyggelige kommentarer. Tror nok det blir dårlig med frøsådd av det Snuffeldyret gitt. Her er nok klokkene borte (bare ikke si det til han)..

De hvite og blå violene er sådd som White perfection. Det navnet forplikter en smule synes jeg.. Litt dustete med de lys blå da. Men de er jo vakkre!

Linda sa...

Så flotte 5:)