tirsdag 13. juli 2010

Sommerens buketter del 2


Istedenfor bukett ble det et knippe blomster i hver sin vase. Clematis `The President`, Brunnera `Looking glas`, Viola, Rosa `Ledreborg castle`, Aquilegia vulgaris alba, Artemisia stelleriana, Lanvendula `Hidcote blue`, Geranium pratense `Magnar` og Astrantia major rubra.

Under;
Lilium `Strawberries and cream`og `Black spider`. Import fra H. W. Hyde & Sons. De har et godt utvalg og dette er de to første til å slå ut blomstene sine. Alle løkene untatt den ene dyre Martagonliljen har kommet opp av jorden. Endel av de ble pottet opp da de hadde lange skudd ved ankomst. Noen har sågar flere stilker pr løk. At liljene også ligner på bildet som er vist av de er et stort pluss!Rosa sancta og Rosa centifolia. Sistnevnte dufter aldeles nydelig!

6 kommentarer:

Linda sa...

Det var herlige "saker" Så søye:) Jeg har ingen liljer, bortsett fra ruteliljer tidlig om våren. men i åre skal jeg sette mange martagonliljer, den er iallefall helt sikker:)

Vivishagerom sa...

Så flott det var å sette dem i en liten vase hver. Jeg har stadig planer om å kjøre innom Gjennbruket å kjøpe slike småe vaser. Flotte liljer har du også.
I dag har det regna på Lillehammer, så noen hagekveld blir det ikke her. Alt er vått, men i morgen skal vist sola komme tilbake så da blir det ei økt tenker jeg.
Håper du har en flott dag.

Unknown sa...

Note to self: MÅ HA flere liljer. I alle fall Strawberry and cream!!

Mia sa...

Stiligt, liljor är en av mina favoriter, men, iår är det inte många som har sett dagens ljus. Så kul att dom flesta hos dig klarade vintern. Bara hyggelig med besøk :)

IngunnBW sa...

Dette var en flott måte å bruke vaser på, nydelig lite tablå :) Liljene dine er helt skjønne!

På landet sa...

Så fint med små vasene, nydelige liljer du har =)

Ha en fin dag.