onsdag 21. mai 2008

Handledag hos Knut Auke

I går kveld hadde roseforeningen handle dag hos Auke.
Der var det mye fint, jeg må nok dit en gang uttpå sommeren. Det ble ikke så mye med meg hjem; Rose de rechts og vindrue Summerset seedless. Den skal plantes lunt i solveggen på kjøkkensiden. Kanskje kan jeg spise druer om noen år?
Rose de rechts skal i krukke, akkurat nå beboes krukken av den Raubritter, men den skal snart få fri og komme i ordentlig jord.
Har stygge planer om å hive ut en rød rose i solveggen.......

Ellers så har det vært to netter med frost, de fleste plantene har blitt litt bleke om nebbet og georginene er litt slappe og preget av alvoret . Regner med at de kommer seg snart.

Guttungen hjalp til med planting av tomatene, kjøpte sånne 45-liters plast potter på Fruktlageret igår. La leca i bunnen, masse møbærsj i bunnen og fyllte på med jord. Plantene ble seende litt enslige ut oppi krukkene, men de kommer seg vel. Det må vel snart bli litt varmere?

Fikk og rettet litt på fiberdukene som ligger over salaten og sukkerertene, tror den skal få ligge på litt til. Været svinger sånn at det er greit å slippe å passe på de hele tiden.
Klematisen står med store knopper og strutter, den er ikke plaget av frosten ihvertfall. Tulipanene er fortsatt fine, likedan påskeliljene. Tror de gule ryker ut snart. Skal erstatte de med noen flere hvite til høsten, napper og opp røde, gule og gulrøde tulipaner. De har ikke jeg plantet, men er kommer opp gjennom en meter jord!!!!

Ingen kommentarer: