søndag 19. februar 2012

Nye innkjøp

Dagen er blitt brukt til utflukt til Hagemo på Sander med ei hyggelig og minst like Pellisgal nabodame. Siden alt i drivhuset frøs beint i hjel så er det litt nitrist i drivhuset om dagen. Og siden de reklamerte for åpningshelg med gode tilbud, tenkte jeg at her må det handles!

Med meg hjem ble:

Pelargonium:
Bembridge
Brookside Betty
Chelsea Diane
Chu Chu
Concolor Lace
Deacon Picotee
Flirt
Graffiti White
Hagemo's Victoria
Hansen's Wild Spice
Honeywood Suzanne
Kelette
Leonore
Lord Bute
Natalie
P. trifidum
Petite Pierre
Pink Gay Baby
Royal Norfolk
Sharon Louise
Stella Read
Torento
Westdale Appleblossom
Winnie Read

2 stk Møllplanter

Fuchsia boliviana x2
Fuchsia boliviana alba x2
Fuchsia Strawberry mousse x2
Fuchsia Pinto de Blue x2
Fuchsia Blue eyes

Resten av ønskelista mi var ikke klar for salg enda og innbefatter:
Elmsett
Great Bricett
Mini Czech
Minnie
Susan Payne
Tom Tit
Frills
Garnet Rosebud
Petit Pierre variegata
Madame Thibaut
Pixie Prince
Mixed Blessing

Stort sett blir det dverger og miniatyrer. Noen arter kommer jeg til å anskaffe igjen. Og noen zonaler, kaktus typer, duftiser og engelske. Samlingen besto av ca 100 stykker hvorav rundt 70 ulike. Jeg tror ikke samlingen kommer til å bli like stor igjen, men en vet jo aldri..

6 kommentarer:

orchis sa...

Ojojoj, så mye fiiiiiiiint! Er litt pellisgal jeg også, ser'u. :) Og en Fuchsia boliviana skulle jeg så gjerne eid, men de to jeg engang hadde "falt sammen" da sommervarmen satte inn. Trist!
God søndag.

Anonym sa...

Ser ut som du har hatt en skikkelig drømmedag :o) Godt å få fylt opp litt igjen i det fine drivhuset. Jeg har også en god porsjon av mine drømmeplanter i vente.

UnaCita

Kari K. sa...

Har vært på Sander et par ganger, og nå kjenner jeg det begynner å krible. Så synd med frosten. Mine pelliser står fortsatt i krypkjelleren og det er grønne tutter på de fleste. Lykke til med småtassene.

krepsemor sa...

Du store, her var det mye fint! Så synd at di mistet alle du hadde i drivhuset da, men det ser ut til at du fyller opp tomrommet ganske raskt :)

Mari Anne sa...

Oi, oi føler med deg. Jeg hadde en samling Fuchsia som jeg mistet et år. Har ikke kommet i gang med å samle på nytt-enda...men det er ikke så langt til Sander da...

Snuffeldyret sa...

Det er jo litt leit å miste alle de plantene man har brukt så mange år på å skaffe, men litt shopping er jo helt ok det også da.. ;-)

Og så er man jo helt fri til å begynne å smale på noe helt annet om man vil..