torsdag 18. februar 2010

Oppsummering av uka

Siden det er litt lite å skrive om nå så setter jeg heller inn et bilde av Snuffeldyret i snøen.

I drivhuset spirer og gror det. Drue planta og Blodbegrene vokser så det knaker. Mange av pellisene har satt knopper og jeg prikler stadig vekk. Har dårlig spiring på agurker og Physalis. Tror jeg skal så en omgang til av de. På morsdagen fikk jeg lys i huset og nå lyser det rosa! ut av huset i happy hour om morgenen og kvelden.. Må få tatt et bilde av det, jeg håper bare naboene ikke får helt spader!
Ellers så hiver jeg meg på den ene importen etter den andre. Jeg er totalt blottet for handlevegring og har motstandskraft som en dau elg..
Foreløpig har jeg bestillinger inne for rundt x antall kroner. Nå er det på tide å sette strek, plantene skal jo i jorda også..

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Motstandskraft som en dau elg" ... *ler*

Tove sa...

tjihiii :-)

Vivishagerom sa...

Først så må jeg takke for serviettpakka. Endelig fant jeg ut hvem det var. Sender deg mange klemmer og skulle du fortsatt ha noen til overs, så kan du jo adr. mi. :-)
Skjønner godt at du hiver deg over alt du kommer over. Det finnes jo så mye fint der ut i verden. I helga skal jeg også få satt opp lys og få orden i overvintringsbeholdningen min. Håper noen har klart seg i allefall, men trøster meg med at det er nye å få kjøpt.
Ønsker deg en fin helg og igjen tusen takk for serviettene.