onsdag 20. januar 2010

Ordentlig tullball


Dette er en svært vitenskaplig test av Ferrero Rocher. Den er utført i sterile omgivelser og uten innblanding av andre personer. Alle testene er utført av samme person og resultatet kan på ingen måte omgjøres.
Test kule 1 er Ferrero garden.
Den er lekkert innpakket i hvit og sølvfarget folie. Ligger i hvit papirform. Kulen er ikke helt rund i motsetning til andre Ferreroer. Den er flat under! Kulen er dekket av kokos strø og har pynt av hvit sjokolade. Inni er den myk og svært kremaktig. Jeg synes kokos smaken er for fremtredende. Den ødelegger kule smaken.Test kule 2 er vanlig Ferrero Rocher.

Den er innpakket i gullfolie og ligger i brun og gullfarget form. Den er rund og er dekket av sjokolade med hakkede nøtter. Akkurat passe crispi. Inni er det fyllt med det jeg vil kalle nugatti og en røstet hasselnøtt. Dette er rett og slett den perfekte komboen for meg!
Test kule 3 er Ferrero Rondnoir

Innpakket i lekkert brunt folie papir og satt i papirform. Kulen er rund og dekket av mørk sjokolade med sjokoladespon. Inni er den fyllt med mørk sjokoladeguffe og har en kjerne av mørk sjokolade. Denne er fantastisk god! Min favoritt!

2 kommentarer:

Tove sa...

Jeg har lurt litt på de der "nye" smakene. Tusen takk for innføringen :-)

Mari sa...

Dette er vitenskap jeg liker!! Og nå fikk jeg lyst på sjokolade, darn..

;)