onsdag 17. desember 2008

Jeg er syyyk *snufs*

Jaja, så måtte jeg jo bli syk da. Forkjølet, svimmel og krank. Heldigvis er jeg så å si i boks med juleforbredelsene. Mangler to gaver og litt vasking.

Ikveld er det avsluttning på skolen med jentungen. Det er lovet skuespill og sang. Så da er det bare å lade opp kameraet og finne frem lommetørkleet. Jeg blir så lett rørt og snufser for den minste ting. Det å få barn har gjort meg til en av de sippekjærringen jeg smilte av før. Man blir liksom så stolt og glad på sine barns vegne når de presterer noe.

På pulten min blomstrer en hvit hyacinth. Jeg har fått tak i en type som blomstrer flott, men dufter lite. Jeg er vanligvis så allergisk for disse hyacinthene at jeg ikke har hatt en i hus på snart 12 år. Men verden går fremover på dette feltet også, nå får en de i flere farger enn før og kan velge om de skal lukte mye eller lite. Tror jammen jeg skal kjøpe ett par og ta med hjem i år.

3 kommentarer:

Mario`s Verden sa...

God bedring !!
Og nyt kveldens opptreden!!
Det har gått opp for meg at når datteren snart går ut av 7 kl så blir det mindre av slike avslutninger. Sukk, men det blir gode minner .

Randines hageblogg sa...

God bedring til deg!

Nå kan du bare snufse deg gjennom hele juleavslutningen.....

Villrose sa...

Stakkar! God bedring til deg, og det litt raskt!