torsdag 10. april 2008

Syk og svak og dårlig bak..

Ja da var det min tur til å bli syk igjen. Feber, hoste, hodepine, vondt i leddene, snufsete og slapp. Er hjemme fra jobben idag og ligger på sofaen.

Det er faktisk sjelden jeg er så dårlig at jeg ikke kreker meg på jobben.

I går kom selvangivelsen(tenk bare det å kalle det for det?) det gikk sånn passe. Jeg fikk baksmell som vanlig, til tross for ekstra trekk av skatt, men gubben fikk igjen. Så da går vi i 0 omtrent. Godt er det! Igår kom også Hagen for alle og pakke med violer fra Vivi. Så det var en ordentlig opptur. Nå står violene på kjøkkenbenken og nyter varmen, de var litt kalde da de ankom igår. Orker ikke prikle de idag, kanskje til helgen. Da er jeg syk da, når jeg ikke orker å pussle med plantene engang. Stakkar meg.....

Gubben reiser til Svalbard i ettermiddag, det er meldt ordentlig dårlig vær i helga, men det blir nok en fin tur likevel.

Jentungen skal ha en vennine på overnatting imorgen til lørdag, så jeg håper formen min er bedre til da. Nå er dette en meget grei jentunge denne venninen så jeg er ikke engstelig for at det ikke skal bli hyggelig. Men om formen er dårlig blir det kanskje ikke funnet på så mye morsomt her i huset.

Gleder meg til fredagen i neste uke, da er det hagemesse og jeg har funnet ut at Hagemo skal dit. Så jeg tror at dagen idag kan brukes til å bestille pelliser...... Har overtalt naboen til å bli med, fikk to gratis billetter fra Roseforeningen, så de må jo brukes!

I planterommet strutter plantene fortsatt, det er kanskje litt kjørlig der nede, men er ikke sikker på om det egentlig gjør noe. Begoniaene og Dahliaene jeg satte ned har begynnt å poppe opp. Det skal bli moro å se om det blir noe pent med begonia i verandakasse. Tenkte å sette neddi litt eføy når kassa skal ut på trappegelendret. Jeg tror og at jeg har satt en av dahlia knollene feil veg oppi krukka, for igår så jeg at det kom røtter opp av jorda.... kanskje stilken kommer ut i hullet under krukka???? Sånn er det når en er amatør!

Ingen kommentarer: