torsdag 3. desember 2009

Virkelig en utfordring!


Villrose har sendt meg en utfordring det står respekt av. Jeg har faktisk prøvd å bli både blodgiver og organdonor, men siden jeg ikke er norskfødt og har hatt/har diverse skavanker fikk jeg ikke lov sist jeg sjekket. Men siden utfordringen jo står her så skal jeg prøve en gang til. Jeg har derfor fyllt inn skjema, så får jeg vente på svar.

Jeg skal ikke messe for mye om viktigheten av å gi blod, jeg tror alle skjønner hvor viktig det er. Min wake up call kom da jentungen ble født. Hun hadde gulsott som ble oppdaget litt sent. Verdiene hennes lå like under grensen for blodoverføring. Det var en ekkel opplevelse. Jeg begynnt da og tenke på hvor viktig det var at folk gav blod..

Jeg vil i tillegg legge til til utfordringen et ønske om at du tenker over om du kunne tenke deg å være organdonor?! Jeg vet at det er ett litt sånn ikke-tema, noe en ikke vil tenke på nå når en lever, men saken er at det er mange som står i kø. Du kan lese mer her. Begynn å tenke på saken ihvertfall, la den modnes, diskuter den gjerne med andre.

Jeg velger å sende utfordringen om å verve seg for blodgiving samt å tenke igjenn om en vil bli organdonor til;

Øyvind
Kirsitn
Petter

Med utfordringen følger det et ønske om at du blogger om blodgiving!

1 kommentar:

Mia sa...

Vill bara inom och önska dig ett gott nytt år :)