torsdag 5. november 2009

Vin del 8

Dette er posten jeg aldri trodde jeg skulle skrive noen gang. Jeg er offisielt blitt middelaldrende. Jeg kan ikke drikke kaffe etter kl 16 for da får jeg ikke sove....
Jeg har også begynnt å drikke pappvin.
Jada, PAPPVIN!

Siden jeg faktisk er svært lite bevandret i pappen ble første innkjøp denne.

Cuvee Christer Berens
Drue: Primitivo, Malvasia nera og Negro amaro.
Fra: San Marzano, Puglia. Italia.


Litt sånn kald rød på fargen. Lukter bær og litt friskt samtidig. Smaker bær, er ikke snerpete, men rund og god. Litt frisk. Synes den er god og er fornøyd med kjøpet.


Men jeg kan jo ikke en slik boks stå på kjøkkenet mitt!
Derfor har jeg sydd hus til boksen.
Ganske mye jobb, men definitivt verdt strevet.Om det blir sydd flere av denne vet jeg ikke, men dersom det blir flere syke barn kan jo det hende..
Jeg tror jo egentlig at vi skal holde oss friske, men med halve klassen til jentungen syke kryper det innpå oss også. En får håpe at jernhelsa til Jentungen holder denne gangen også.
Bak døren skjuler tappekranen seg. Selvsagt gror det roser ved grunnmuren.

5 kommentarer:

Mariann sa...

Det må være en fornøyelse å være pappvin hos deg, når den får bo i så flott hus. Stilig og oppfinnsomt.

Elsa sa...

For et kjempestilig hus til pappvinen. Virkelig originalt var det.
Ellers har jeg notert meg navnet på vinen. Om noen dager nå så får vi polutsalg i kommunen her, nærmeste hittil har vært Molde eller Moa/Spjelkavik.

Villrose sa...

Da har du sannelig blitt middelaldrende (hi-hi).

Det med kaffe stemmer, men så gammal at jeg kjøper pappvin er jeg ikke ennå, gitt ;-)

Anne (Moseplassen) sa...

Næ så artig, stoffhus til kartongen :D Pappvin er bra det, finnes ikke noe bedre for sånn glass i dann og vann spør du meg ;)

Jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com

Anonym sa...

Stoffhuset til pappvinen var kjempefint. Jeg har forøvrig ikke noe imot papp, jeg. At vin er så mye bedre på glass tror jeg kun er en sannhet når vinen på glass er godt oppbevart og vinen på papp har fått slurpe inn luft. ;)