søndag 30. november 2008

I boks!!

Da er årets julebakst i boks bokstavelig talt. Det ble pepperkaker, Slaraffenlandskake, kokostopper, kransekakestenger, sandkaker, kaffekaker, honningkake. Hvis den berømmelige ånden kommer over meg skal jeg bake krumkaker, men det krever litt insats da jeg har hverken jern eller sånn rullepinne..

Gubben pleier å bake sandnøtter, så det regner jeg med at han gjør i år og.

Lys i epletreet ble fikset igår, likedan adventslys. 4 lilla kubbelys i hvit malt betongskål med nobilispynt og hvit sløyfe. I år gjøres det enkelt. Stjernen i stuevinduet er og på plass. En hvit engel i glass er tatt opp fra kjelleren. Resten får vente til den 20.

Noen julegaver er også i boks, men resten får vente til ånden detter i huet på meg. Jeg har begynnt å planlegge og skrive liste.

I barnhagen til lille bolle er det omvendt julegave aksjon i år. Så igår ble søsterens rom endevendt og ryddet og i dag lille bolles. Resultatet ble ikke mindre en 20 pakker med leker. Alle innpakket i julepapir og pent oppstablet i stua. Må få tatt en rufs på klessiden også, men da må jeg på loftet og det frister ikke..

Lille bolle prøvde skiene i dag, ett par runder i hagen ble det, før traktoren ble tatt ut for å måke snø! Det er ikke så lett å tråkke en sånn traktor rundt i 10cm blautsnø. Så da ble det ute innebandy med fotballmål.

Uka som kommer blir hektisk med turnavsluttning, adventsfrokost, quiltemøte, julebord og ishockeytrening. Og i tillegg skal man jobbe litt og med kurs på tirsdagen. Er det rart man blir stressa:-)

3 kommentarer:

Mario`s Verden sa...

Puuuh ... Men så deilig med masse kaker. Håper det blir tid til å nyte litt også sammen med de vi er så travle med nå før jul!!

Ellen Walnum sa...

Jeg bøyer meg i støvet av beundring. Ferdig med alle kakene allerede nå!! Jeg har ikke begynt å tenke på dem enda.....

tullsjura sa...

Heia.
Ser du har laget slaraffenlandskake. Jeg har lånt bort oppskriften min,og fikk den aldri tilbake. Hvis dette er ei fruktkake med nøtter og masse tørket frukt, er det nok den rette. hadde det vært mulig å få oppskriften hos deg?
I så fall berger du jula for meg :D