mandag 27. oktober 2008

Ryddesjau del 2

Da er hagen i vater. Alt er stablet inn i garasjen og kjelleren, ikke så mye som en liten hageslange er igjen der ute. Traktorer og spader, Lønnetrær i potte, georginer, sandkasseting og presenninger. Alt er stablet inn, ytterst er det plass til bilen min og snøfreseren. Den er alt teststartet og alt funket fint. Nå er jeg klar for vinteren..


Liljene jeg fikk av naboen på bursdagen min er på sitt flotteste nå.


De ser nesten plastikk ut der de står. Eneste aberet med liljer er at de lukter så fryktelig sterkt. Jeg kjenner at allergien er der når det kommer liljer i huset. Det hjelper litt å fjerne pollenbærerne, så får heller liljene se litt amputerte ut!


Kaffemaskinen får stadig kjørt seg, både jeg og gubben er blitt gode på latte og americano nå. I helgen renset jeg vidunderet, det tok ikke lang tid, en av argumentene for ikke å kjøpe slik maskin var renholdet. Men dersom det ikke tar mer en tilsammen max en halv time i uka er det overkommerlig.


Siden jeg er Alessi fan måtte nye kaffekrukker kjøpes inn. Disse ble med hjem. Jeg samler rett og slett på Alessi. Helst i blått og mest av de kjøkkentingen de har. Synes de har så morsom design og ikke minst er tingen funksjonelle. Nå leter jeg etter ett oppvaskstativ i plast. Har sett ett som var firkantet og hadde sånne plastpinner som stakk opp. Lurer og på om det var i litt forskjellige farger og. Hittil er det ingen som har hatt det. Men gir ikke opp så lett!
2 kommentarer:

Silja sa...

Så flink du er til å rydde da! Her står det fremdeles masse igjen ute. Må visst få fingeren ut snart....

Snuffeldyret sa...

Det var vel resultatet av et "vennlig" press fra min andre halvdel som satt fart på ryddingen..