tirsdag 28. oktober 2008

Kveldsfreden senker seg..

Nå er ungene lagt, vinduskarmer ryddet. Lys er tent, rose fra hagen plukket inn og servietter og ny ladning lys vel innstallert i skapet. Jeg har fått spiring og blomster på noen av Cyclamen knollene mine. Utrolig søte blomster!

Nå er det bare tre pelliser igjen i stua som enda ikke er forvist til kjelleren. 4 av de dyrebare skal fortsatt få bo i vinduskarmen i vinter. Jeg er så redd de skal dø for meg at de må overvåkes.

Ute lukter det snø, det blir spennende å se om det kommer litt melisdryss imorgen.

De siste Chocolate cherry er spist opp idag. Merkelig farge, men utrolig gode! De skal jeg ha til neste år og. Jeg hadde noen som het Ildi og Yellow pear. De må jeg også prøve å få tak i. De kjøpte jeg faktisk på loppemarked på Vikhagan i våres. De jeg kjøpte som ferdig planter på Bergem var faktisk ikke så gode. En var vanlige cherry tomater og en annen var plommetomater. Plommetomatene hadde tykt skall og var dermed ikke så gode. Det var vellykket å sette plantene i store kar. Jeg måte ikke vanne så ofte og i solveggen ble det ok avling. En skule nok hatt drivhus..det får komme etterhvert!

Nå tror jeg at jeg skal unne meg et glass med rødt drikke og sykehusserier i lange baner.

2 kommentarer:

Sigrid sa...

Det hørtes ut som du hadde en fredelig og koselig kveld i går :-)
Det lille melisdrysset du snakket om, er nå blitt til en cm snø og det laver ned her på Hadeland. Var ikke helt klar for det ennå.....

Snuffeldyret sa...

Melisdryss var vel ikke helt riktig her heller. Nå er det nesten 10 cm og fullstendig kaos!