mandag 11. juni 2012

Trepion sommer 2012


5 kommentarer:

Stein sa...

Oi. Den var flott! :-D
Er det en av pionene fra fellesimporten gjennom hagegal? Artig når de endelig begynner å springe ut i blomst! :-D
Jeg plantet mine bunnpris peoner i drivhushagen i Sverige denne helgen, ennå jeg er usikker på om de ikke blir altfor store der. jeg har to Rockii trepeoner i hagen fra før. Den ene opplever jeg desverre hele tiden at grener "brekker" før knoppene bryter ut i blomst. Den andre er rundt 1,20 meter høy og enda bredere. Leste at de japanske kan bli opp til 2,5 meter høye...! Da tror jeg nesten jeg må stamme dem skikkelig så jeg har plass til blomster i bedet også.. ;-)

Hvor høy er den du har på bildet? Ønsker deg en fortsatt riktig fin dag Ahn!

Stein sa...

Så synd at peonene gjennom importen ikke klarte seg! Jeg hadde litt samme erfaring. 2 av 10 har overlevd. Den ene har blitt en riktig sterk plugg, mens den siste ikke klarer å holde knoppene. Grenene brekker rett og slett når knoppene når en viss størrelse.
Det viste seg forresten at fargen ikke var helt riktig heller. Jeg bestilte stort sett fylte, rosa varianter, men de to overlevende får enkle, hvite blomster med lilla tegninger. Heldigvis er hvit en enkel farge å kombinere. Din blomstrende pion har en fantastisk farge! :-D

Edgar sa...

Så fin den er!

Har en trepion, men ingen blomster.

Lin sa...

Den er virkelig nydelig!!

Ingvild sa...

Så nydelig den var! Venter i spenning på de få knoppene som har kommet på noen av peonene mine som blei planta i fjor:). Legger meg til som følger, forressten!