mandag 7. november 2011

Bloggtørke post igjen

Ikke er det kaldt ute.
Ikke er det snø.
Ikke er det sol.

Bare vått.
Gufsete.
Tåkete.
Nitrist.

Så hagen er gått delvis i dvale og jeg venter på så-tid. Har bestilt div fra Impecta, litt tomat, agurk, bønner og salat.
Tenkte å bestille litt fra ett eller annet sted overseas, men da konka ipad'en.. Et hint kanskje? Jeg skal prøve igjen, fordi de hadde den fine blålilla Blomkarsen jeg ønsker meg.

I drivhuset blomstrer pelliser og Camellia om kapp. Det er alt for fuktig der inne og jeg sliter med litt bladlus. Ting råtner og mugler og æsj og uff. Har satt på vifte for å få tørket ut litt.

Her er iallefall helgens blomstring av Camelliaene. De skal jo egentlig ikke blomstre før i januar.. Jeg har 4 forskjellige. Den stripete er fjongest. Nå ønsker jeg meg en hvit/kremhvit en. Tror det blir neste investering på plantefronten.
 
 


 

3 kommentarer:

Villrose sa...

Ikke lett å bli kvitt fuktigheten ute og inne. Etter at jeg tømte drivhuset hadde jeg døra på gløtt en uke eller to før det lyktes, og jeg torde flytte Fuchsia & co inn. (Hadde litt flaks med været akkurat da) Og vifta går...

Skjønne Camelia!

Og du, hva heter den interessante blomkarsen, da ?

Snuffeldyret sa...

Den fine blomkarsen er T. azureum. Ikke herdig, men veldig fin. Danner knoller i jorden. Og noe må en da fylle drivhuset med..

RandiF sa...

I vinterhagen har jeg en luftavfukter stående. Uten den tror jeg det hadde blitt mugg både på planter og interiør. Uunnværlig!