torsdag 11. mars 2010

Håpet er lysegrønt


Acer`en jeg kjøpte på Bauhaus ifjor for 50 kr står i en potte for tiden. Det var meningen den skulle settes i bed ifjor, men tiden rant ut. Istedfor gleder den meg med masse lysgrønt løv inne i drivhuset.

Det drypper og renner overalt nå, var en tur bak drivhuset forrige helg og datt ned i til livet i snø. Det kan nok hende det tar litt tid før det er hellt bart ute..

Har helt glemt awarden jeg fikk av Vivi her for en stund siden. Ble veldig glad for den Vivi! Tusen takk.

Det er rart med bloggere. Man synes nesten man blir kjent med andre gjennom å lese blogger. Man ler sammen og kanskje gråter litt sammen. Noen engasjerer og andre ja kanskje ikke så mye. Man oppdager ting man ikke visste fantest eller fakta man har lurt litt på blir bekreftet/avkreftet.

Men det beste er at man finner masse flotte mennesker som har samme intr som en selv. Noen som er like lykkelig over en tur i drivhuset som jeg. Som hopper i taket av glede over spiring. Som handler frø til den store gullmedaljen og som ikke mister intr etter to minutter..

Akkurat nå gleder jeg meg til Hagemessa!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Koselig med vår i drivhuset. Acer er fine trær. Vi har nettopp spadd fram en som var havnet under en diger haug med snø. Var redd for at greinene skulle knekke nå som snøen synker sammen.

IngunnBW sa...

Det lønnen må virkelig friske opp i drivhuset dit, så vårlig og finrisk som den er i farven :) På Bauhaus kan man gjøre flotte kjøp, de er rimelige og har noen godbiter. Jeg har kjøpt noen av mine terracottaurner der. Heldige som bor i nærheten vi!